RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

EXCLUSIV | Cuplul momentului în fotbalul românesc, analizat: „Îi facem zmei, dar testul va fi când pleacă afară”

Florinel Coman și Dennis Man sunt oamenii în care fanii deținătoarei Cupei României își pun toate speranțele pentru un prim titlu după 6 ani. 

Cei doi sunt cei mai bine cotați jucători ai campioanei și la fiecare perioadă de mercato se vorbește despre o posibilă plecarea a lor. Sumele de transfer niciodată nu l-au mulțumit pe deplin pe Gigi Becali.

„Dennis Man și Florinel Coman ar fi bine să rămână la FCSB pentru ca șansele la titlu să fie mai mari, dar sigur că dacă vor fi oferte bune pentru ei la fel de bine pot fi și vânduți.

Și pe ei îi facem zmei, dar să vedem dacă vor face față acolo unde vor merge. Ce știm noi din Liga 1 este una, dar realitatea acolo poate fi alta”, crede Paul Codrea, într-o intervenție în exclusivitate pentru realitateasportiva.net.

FCSB redevine lider dacă nu pierde la Mediaș luni seară. Bătălia pentru supremație în Liga 1 este pentru fostul fotbalist o afacere în trei și în acest sezon.

„Sunt trei echipe acolo, CFR, FCSB și Craiova, sunt și cele mai potente financiar. Nu văd nicio favorită, nu mă surprinde ierarhia de până acum. Mă așteptam ca Universitatea Craiova să crească în evoluții.

Din moment ce sunt rezultate la FCSB ar trebui să lăsăm antrenorul să continue. Mai trebuie să îi scoatem în față și pe ei. Și jucătorii s-au mai maturizat, conștientizează și ei anumite lucruri”, a mai precizat Codrea. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Varianta care nu stă în picioare în privința lui Dan Petrescu: “Cum să ne gândim la asta?”

 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare