EXCLUSIV | Cum poate reveni Rednic la Dinamo! Anunțul făcut de o legendă a ”câinilor”

O legendă dinamovistă știe cum poate reveni Mircea Rednic (58 ani) în Ștefan cel Mare!

”Puriul” s-a despărțit recent de Poli Iași, iar suporterii dinamoviști îl așteaptă înapoi în Ștefan cel Mare. 

Mircea Rednic a plecat de la Dinamo înainte de startul sezonului trecut, când a fost înlocuit de Eugen Neagoe. Tehnicianul a mai antrenat-o în stagiunea recent încheiată pe Iași, formație care a încheiat sezonul pe locul 12.

La ultimul interviu în calitate de antrenor al formației din Copou, ”Puriul” a trimis o săgeată înspre Ștefan cel Mare, cu trimitere clară spre președintele clubului roș-alb, Bogdan Bălănescu, pe care l-a numit ”Iuda”.

rednic

Astfel, după ce plecarea tehnicianului a fost anunțată oficial de Poli Iași, Dănuț Lupu (53 ani), legendă dinamovistă, a explicat că Rednic se poate întoarce în Ștefan cel Mare cu o singură condiție: Bogdan Bălănescu să își dea demisia.

”Nu știu, nu sunt sigur că va veni nici Mircea dacă nu sunt bani. Să plece Bălănescu și atunci poate revine. Oricum, dacă pleacă el ce crezi că se va întâmpla? A făcut foarte mult rău în ultimul an, dar i s-a permis. El e de 10 ani. A acționat când a pus mâna pe putere.” a declarat Dănuț Lupu pentru realitateasportiva.net.

danut lupu

Citește și EXCLUSIV | Rednic la Dinamo? Ce spune Gigi Mulțescu despre revenirea “Puriului” în Ștefan cel Mare