EXCLUSIV | Cum este văzut din afara ţării conflictul FCSB – CSA Steaua: ,,E o situaţie tristă! Avem o problemă când facem lucruri bune”

Steaua evoluează în Liga a 3-a din România, în timp ce FCSB se află în Liga 1, iar un conflict dăinuie între cele două cluburi de foarte mulţi ani.

Fiecare dintre cele două formaţii susţine faptul că este continuatoarea echipei care reuşea să câştige Cupa Campionilor Europeni din 1986, când Duckadam para 4 lovituri de la 11 metri.

Steaua86

Dimitar Berbatov, fost fotbalist şi actual ambasador Betfair, este de părere că ceva nu a fost făcut bine în fotbalul românesc dacă s-a ajuns la o asemenea situaţie, ca două echipe să se lupte pentru istoria care a fost scrisă acum mai bine de 30 de ani.

Este o situație foarte tristă. Niciodată nu este un semn bun când vedem că se întâmplă astfel de lucruri. Rangers a avut și ea probleme legale, precum și CSKA Sofia în Bulgaria. Când i se întâmplă unei câștigătoare de Cupă Europeană precum Steaua, asta ne arată că ceva nu a fost în regulă cu drumul construit după acel succes.

Betfair Berbatov

Mereu se întâmplă lucruri în afara fotbalului, în lumea businessului, însă în Balcani avem o problemă atunci când facem lucruri bune, nu continuăm să le facem și mai bune. Trăim din trecut și nu pentru viitor.”, a declarat Dimitar Berbatov, ambasador Betfair, pentru Realitatea Sportiva.

În acest moment, Steaua se află pe primul loc în Liga a 3-a, acolo unde se luptă pentru promovare cu FCSB II, cu care a făcut egal, 1-1, în ultima etapă.

FCSB se află şi ea pe primul loc în Liga 1, cu 60 de puncte acumulate în cele 27 de meciuri jucate în campionat.

csa steaua

Citeşte şi Oficialii CSA Steaua, mesaj pentru rivalii din Liga 1: ,,Sunt mai mulţi stelişti decât fani FCSB! Vom promova”