EXCLUSIV | Cum au comentat șefii Petrolului gestul lui Blănaru

Petrolul s-a impus cu scorul de 2-0 la primul meci oficial din 2020, contra Dunării Călărași.

Partida disputată pe stadionul Ilie Oană a adus mai multe premiere.

Este victorie la debutul lui Costel Enache pe banca lupilor, iar cele două goluri au fost marcate de Deac și Blănaru, amândoi la prima reușită în campionat, în condițiile în care au venit la începutul sezonului.

Blănaru, mai ales, a fost contestat de-a lungul timpului pentru că nu marchează. Iar după reușita din meciul cu Dunărea Călărași a părut destul de nervos și le-a făcut semn contestatarilor să tacă.

A fost puțină timorare din partea noastră, mai ales din partea jucătorilor noi, care nu simțiseră până acum cum este să joci la Ploiești.

Per ansamblu, a fost un meci bun, mă bucur că am debutat cu dreptul. Puteam să mai dăm goluri, puteau și ei să înscrie, am întâlnit o echipă bună, iar eu sunt convins că Dunărea va încurca multe echipe.

Blănaru a alergat cât doi, a depus un efort considerabil. Gestul pe care l-a făcut? Câteodată, jucătorii mai fac așa, a dat gol, a fost un mod de a le răspunde celor care l-au criticat“, a spus directorul sportiv al Petrolului, Costel Lazăr, pentru realitateasportiva.net.