RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

EXCLUSIV | Cum a pierdut Gigi Becali controlul asupra Stelei. „Au făcut actele prost. E vina avocaților”

Gigi Becali a preluat controlul asupra clubului de fotbal Steaua București în 2003, apoi a pierdut orice drept în instanță și a redenumit echipa ‘FCSB’. În acest moment, CSA și Becali se judecă pentru palmares și pentru eventuale prejudicii. La emisiunea ‘Realitatea Sportivă’ de la Realitatea Plus, Dumitru Dragomir a precizat că a fost o eroare din partea avocaților lui Gigi Becali.

O scurtă recapitulare a conflictului de natură juridică: CSA a câștigat procesul pentru palmares cu FCSB și a recuperat marca Steaua de la Gigi Becali. Palmaresul din perioada 1947 – 2003 aparține CSA, dar decizia nu este definitivă și a fost atacată la Curtea de Apel.

Un fraier mai mare ca Becali nu găsim în fotbalul românesc. A băgat cel puțin 30 de milioane de euro. A făcut lucruri bune până acum. Îl atacă toți, din toate părțile. A făcut un centru de copii și juniori aproape de cel al lui Hagi, dacă nu peste.

Într-adevăr, domnul Becali a greșit un pic, cu grandomania lui. Dar nu a influențat Oprea (n.a. – Gabriel Oprea, fost Ministru al Apărării) preluarea echipei Steaua, au făcut actele prost. E vina avocaților. Becali a ajutat fotbalul românesc, nu l-a nenorocit„, a spus Dumitru Dragomir la emisiunea ‘Realitatea Sportivă’ de la Realitatea Plus.

Realitatea TV Live

Realitatea TV Live

Publicată de Realitatea.NET pe Duminică, 23 august 2020

CITEȘTE ȘI -> EXCLUSIV | ”FCSB trebuie să joace obligatoriu pe Ghencea!” Un greu din fotbalul românesc e categoric

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare