EXCLUSIV | Cum a ajuns Man să îl îmbogățească pe Gigi Becali: “Fiți convinși că nu îi mai propunea nimic”

Mijlocașul ofensiv vândut la Parma a acoperit din pierderile înregistrate de club în ultimii trei ani în care echipa a ratat accesul în grupele cupelor europene. 

Fotbalistul de 22 de ani a părăsit-o pe FCSB după 4 ani și jumătate petrecuți la roș-albaștri. La începutul anului 2018, Man a semnat prelungirea acorduui cu deținătoarea Cupei României pe un salariu mai mare.

“Dacă el nu ar fi dat randamentul respectiv fiți convinși că nu îi mai propunea nimeni nimic. La cluburile mari nimeni nu are răbdare cu tine. Dacă semnezi pe cinci ani și nu joci primul an nu confirmi așteptările poate ți se acordă și al doilea an, dar dacă nici în al doilea nu confirmi ori te împrumută ori încearcă să te vândă în altă parte”, a explicat Liviu Ganea, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

gigi becali 3

Gigi Becali a schimbat placa în cazul Haruț, atunci când nu și-a mai dorit să renegocieze contractul pe durata angajamentului.

“Putea să semneze și pe 7 ani Haruț ipotetic vorbind, deși este ilegal. După al treilea an însă îți dai seama perfect de ce este în stare. Dar probabil au vrut să se asigure că nu le pleacă un jucător liber.

Se gândeau că o să rămână niște ani buni și apoi să nu intre în ultimul an și jumătate și să îl piardă gratis, cum s-a mai întâmplat și cu alți jucători în trecut”, a încheiat fostul jucător în vârstă de 32 de ani.  

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Surpriza Ligii 1, analizată de un fost jucător al ei: “Ar fi un lucru mare pentru echipă”