Voleibaliștii de la CS Dinamo au fost blocați în câmp aproximativ 16 ore, în județul Brăila, din cauza viscolului. Între timp, situația a fost rezolvată, iar sportivii se îndreaptă către București pe un alt drum. În plus, echipa este afectată de gripă și viroze.

Voleibaliștii se întorceau noaptea trecută de la Galați, după meciul de campionat pierdut cu scorul de 3-1 cu Arcada Galați.

Contactat de realitateasportiva.net, Eduard Chermeș, managerul echipei de volei Dinamo, a oferit ultimele informații despre situația cu care se confruntă.

În jurul orei 15, autocarul echipei Dinamo a fost deblocat din zona localității Însurăței, după ce autoritățile au trimis o freză pentru a îndepărta zăpada de pe carosabil. Poliția a anunțat că drumul spre Slobozia este blocat, fiind îndrumați spre varianta Buzău.

Ne-am întors din drum și o luăm spre Brăila. Am înțeles că au dat drumul circulației acolo. Azi noapte, am rămas pe la Însurăței. Spre seară vom ajunge în București. Suntem plecați de ieri seară, de la 9. Acum nu mai suntem blocați, drumul e bun. Avem mulți băieți cu gripă, cu viroze, dar sunt băieți mari și rezolvăm problema„, a spus Eduard Chermeș pentru realitateasportiva.net.

„Băieţii noştri sunt blocaţi în câmp de mai bine de 10 ore din cauza viscolului! Un necaz nu vine niciodată singur! Am vrut să amânăm meciul de volei de la Galaţi din cauza faptului că echipa noastră masculină de volei era decimată de gripă şi viroze. Am fost obligaţi să mergem până la urmă la Galaţi, am pierdut, iar după meci am vrut să plecăm cât mai repede acasă!

Numai că viscolul le-a încurcat planurile băieţilor noştri. Un tir a derapat în faţa lor, s-a blocat pe şosea, iar de acolo s-a dat totul peste cap! Zăpada şi vântul puternic au ţintuit toate maşinile în câmp, inclusiv autocarul băieţilor noştri. De azi noapte, de la ora 23:00, ei sunt în câmp, între Viziru şi Însurăţei, la vreo 40 de kilometri de Brăila”, a fost mesajul dinamoviștilor, la ora 8 dimineața.