EXCLUSIV | Cornel Țălnar i-a găsit înlocuitor lui Pablo Cortacero, la Dinamo: “Vrea să dea bani, să plătească datoriile”

Implicat direct în tranzacția dintre Ionuț Negoiță și Pablo Cortacero, Cornel Țălnar a ajuns o victimă colaterală.

Cel poreclit „Țânțarul” a vrut să facă un bine clubului său de suflet, susținându-l în negocieri pe Pablo Cortacero. Ulterior, Țălnar a încercat să se dezică de omul de afaceri spaniol, după ce și-a dat seama de gafa făcută, dar suporterii l-au luat deja în colimator, acuzându-l ca are o mare parte din vină că Dinamo a ajuns în mâinile lui Cortacero.

Nea Cornel a vrut să facă un bine neștiind ce se întâmplă. Nu a avut de unde să știe că acești oameni vor face rău. A găsit și varianta b. Dar nu vrea să vândă nimeni de acolo. A găsit omul care vrea să dea bani, să plătească datoriile. Nu vreau să vorbesc aiurea, dar nu e normal ca tu să ai ofertă pe masă, plus încă alți bani față de ce ai băgat, dar nu dai clubul.

multescu-talnar-dinamo

De ce? Când toată lumea te urăște, iar tu îți bați joc de istoria unui club, tu ce faci? Uite, n-am reușit, îmi iau banii înapoi și gata. Nu cunosc persoana, dar eu am încredere totală în Cornel Țălnar. El a vrut să facă un bine. Nu se simte bine deloc. Suporterii ar trebui să-l vadă cu ochii cu care îl vedeau înainte pentru că el a venit și a ajutat clubul și înainte și neplătit și cu salarii restante. Nici acum nu e plătit. Tot ceea ce a făcut pentru Dinamo a făcut-o cu sufletul“, a declarat Florentin Petre, fost campion cu Dinamo, în exclusivitate, pentru Realitatea Sportivă.

florentin petre dinamo scaled

Dinamo va evolua a în ultima etapă a sezonului regulat împotriva echipei Academica Clinceni, pe teren propriu. Ulterior, alb-roșii vor evolua în play-out, ca în precedentele trei sezoane.

Citește și EXCLUSIV | Fost câștigător al campionatului cu Dinamo atrage atenția: “Nu știu dacă suporterii vor putea să plătească”