RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

EXCLUSIV | Cornel Dinu, declarație fără perdea în direct: ”Dinamo e aproape un cadavru!”

Cornel Dinu (72 ani), legendă dinamovistă, a vorbit despre situația complicată de la formația din Ștefan cel Mare.

Banii promiși de Cortacero&co nu au ajuns în Ștefan cel Mare nici în 2021, iar singurii care țin clubul din viață sunt fanii, prin intermediul programului ”Doar Dinamo București”.

”Procurorul” a tras un semnal de alarmă încă din momentul în care spaniolii au ajuns la cârma lui Dinamo, iar datorită situației dramatice în care au ajuns ”câinii”, legenda dinamovistă compară clubul său de suflet cu un ”cadavru”.

”Primul a apărut Toni Curea. În momentul în care vezi un cadavru, corbii vin pe el și vor să se înfrupte. Te lupți cu morile de vânt și n-ai nicio șansă. Eu am semnalat de atunci gruparea infracțională din Spania.

Este aproape un cadavru pentru că este aproape de faliment. Trebuie apreciată acțiunea suporterilor. E nevoie de o competență, de o responsabilitate.

Această acțiune este înfiorătoare. Sunt scârbit total. Este vorba de proceduri care nu au fost respectate. De o AGA improvizată. Și eu am fost păcălit. Eu am crescut într-o anumită educație la Dinamo. E un haos cu tentă infracțională.” a declarat Cornel Dinu, în exclusivitate, la ”Realitatea Sportivă”.

Citește și EXCLUSIV | Noi detalii legate de alegerea lui Burleanu ies la iveală: ”Mi-a zis în față că va câștiga. Știa mai multe decât noi!”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare