EXCLUSIV | Cornel Dinu, afirmații incredibile despre situația de la Dinamo! “Clubul e condus de maimuțe de câțiva ani”

Dinamo a pierdut acasă cu Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 1-3, și se află pe loc retrogradabil. În exclusivitate la emisiunea ‘Realitatea Sportivă’ de la Realitatea Plus, Cornel Dinu a declarat că situația dezastruoasă în care se află Dinamo este cauzată de managementul prost al lui Ionuț Negoiță.

Safranko a deschis scorul în minutul 1 pentru Sepsi. În minutul 38, Tincu a fost eliminat de la oaspeți, pentru un fault în careu, din postură de ultim apărător. Perovic a ratat lovitura de la 11 metri.

În repriza a doua, reușitele lui Vașvari (81′) și Ștefan (86′) au adus liniștea pentru echipa din Sfântu Gheorghe. Golul lui Moldoveanu din minutul 90+3 a fost o palidă consolare pentru Dinamo.

Adrian Mihalcea a debutat într-un meci oficial pe banca tehnică a ‘câinilor roșii’.

Există patron la Dinamo, care a făcut ce a făcut și a dus echipa în situația asta. Nu mă surprinde situația, pentru că spun de ceva că va lupta la retrogradare, după ce s-a întâmplat în ultimii ani la Dinamo. Dinamo are ghinionul imens că s-a ‘căsătorit’ cu Negoiță… și de aici pleacă totul!

Felul de a conduce, strategia de a aduce jucători… nimic nu este întâmplător! Am văzut o primă repriză atât de slabă din partea lui Dinamo încât încercam să-mi amintesc când în istoria lui Dinamo s-a mai petrecut așa ceva. Te pune pe gânduri! O diferență foarte mare! Adi Mihalcea a preluat în lot periculos, în partea dreapta a fost bulevard acolo.

Doar Dănciulescu își mai spune părerea pe acolo, dar nu știu cât este ascultat. Lipsește un director tehnic la Dinamo! Dar așa e când dai briciul la maimuțe! Dinamo e condus de maimuțe de câțiva ani de zile… și cu briciul își taie propria echipă, care se luptă la retrogradare.

Nu cred că se va ajunge totuși la retrogradare. Dinamo este superioară Clinceniului, chiar și Hermannstadt-ului. O explicație este și întreruperea, faptul că n-au avut continuitate în pregătire. Este și o neșansă, cu această pandemie. Cum se vede până acum, Dinamo va trebui să lupte pentru a evita retrogradarea. Un baraj eventual cu Rapidul“, a spus Cornel Dinu la emisiunea ‘Realitatea Sportivă’ de la Realitatea Plus.

Realitatea TV Live

Realitatea TV Live

Publicată de Realitatea.NET pe Duminică, 21 iunie 2020

CITEȘTE ȘI -> EXCLUSIV | Dinamo – Rapid, în barajul pentru Liga 1? Pancu: “Nu mai e de glumă”