EXCLUSIV | Clujenii pun tunurile pe Chivulete! Mesajul pentru șefii arbitrilor

CFR Cuj s-a împiedicat la Mediaș, 0-0, iar FCSB are acum șansa să se apropie la numai trei puncte. Conducerea campioanei a pus tunurile pe arbitrul Andrei Chivulete, care nu a acordat un penalty, în minutul 23. 

Realitateasportiva.net l-a contactat astăzi pe Bogdan Mara, directorul sportiv al echipei clujene. Oficialul campioanei a contestat maniera de arbitraj a lui Chivulete și le-a transmis șefilor de la CCA să delege arbitri cu ecuson FIFA la meciurile importante.

Reporter: S-a discutat mult după meci despre prestația lui Andrei Chivulete.

Bogdan Mara: Sunt total de acord cu faptul că trebuia delegat un arbitru cu ecuson FIFA. Era un meci important, un meci dificil și trebuia arbitrat de cineva cu mai multă experiență. Nu se poate să nu dai penalty acolo, să ai trei greșeli la aceeași fază.  

R: Este vorba despre lipsă de experiență sau bănuiți că poate fi și altceva?

BM: Să zicem lipsă de experiență, deși, dacă stăm să analizăm întreaga prestație, a fost o tentă cam ciudată. 

R: Directorul sportiv de la FCSB, Mihai Stoica, a avut o postare ironică pe Facebook legată de subiect (DETALII AICI: Postarea care aprinde din nou duelul FCSB-CFR Cluj! Mesajul direct al lui Mihai Stoica)

BM: Nu stau să comentez acum tot ce postează Mihai Stoica. Toată lumea a văzut că a fost penalty clar.  

R: FCSB joacă mâine cu Academica Clinceni. E loc de vreo surpriză?

BM: Nu, nu cred FCSB are un lot bun, nu cred că va avea probleme în acest meci. 

R: Dacă vor învinge, se vor apropia la trei puncte.

BM: Da, noi am spus mereu că lupta este oricum strânsă. Trebuie să fim atenți și să câștigăm următoarele meciuri. Vrem însă să avem parte de arbitraje corecte. Pentru că, uitați, am jucat cu Gaz Metan, o echipă bună, care s-a apărat bine. Am avut mai multe ocazii, un joc bun, dar diferența pe tabelă se putea face din acel penalty care nu a fost acordat! 

Raportul ocaziilor de gol a fost 13-4 pentru campioana României. Cele mai importante faze i-au avut în prim plan pe Omrani și Rondon.

chivulete medias1

În minutul 23 al partidei, Pleșca l-a faultat în careu pe Omrani, dar arbitrul Andrei Chivulete a întors faza cu câteva secunde pentru a dicta o lovitură liberă pentru gazde.

clasament cfr