EXCLUSIV | Cea mai mare teamă pentru foștii fotbaliști ai lui Dinamo: “E foarte greu să îi mai motivezi pe jucători”

Dinamo a învins-o pe Gaz Metan miercuri seară și a mai spălat din rușinea înfrângerii la scor de la Botoșani. 

Chiar și așa, câinii au rămas în a doua jumătate a clasamentului la mică distanță de pozițiile retrogradabile. Liviu Ganea s-a bucurat pentru succesul roș-albilor în fața ardelenilor după ce a fost supărat din cauza eșecului din runda precedentă.

“Am apucat sa văd ceva din meci, a fost o dezamăgire, primul gol s-a luat destul de repede, era greu pentru Dinamo să mai revină la un moment dat. Mi-e frică de ce va urma.

Fotbalistic în primul rand, pentru că este o perioadă destul de grea și nu știm ce se va întâmpla cu viitorul echipei pentru că dacă nu vor apărea aceste garanții financiare va fi foarte greu”, a mărturisit fostul fotbalist al lui Dinamo în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

liviu ganea dinamo

Dinamo a câștigat două meciuri din 4 în acest început de an 2021, dar în următoarele 4 etape “câinii” vor întâlni doar echipe aflate mai sus în clasament decât ei.

“Echipa din punct de vedere sportiv se află în picaj, e o problemă psihologică pentru că e foarte greu să continui într-un asemenea mediu chiar dacă jucatorii și-au prelungit contractele și s-au înțeles cu cei din DDB. 

Dar această nesiguranță poate crea o neliniște și în ceea ce privește jocul lor. E foarte greu să îi mai motivezi pe jucători care văd toate discuțiile astea din spatiul public: <<Nu se știe dacă luăm licența, dacă ne mai luăm banii>>. Și atunci toate astea nu fac decât să se răsfrângă în joc”, a adăugat Liviu Ganea. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Detaliul vital care va face diferența la meciurile naționalei din martie: “Așa trebuie făcută selecția”