Petrolul l-a împrumutat pe Serge Yvan Ekollo Malolo, de la Astra. Fotbalistul care poate evolua ca extremă pe ambele benzi sau vârf a jucat, în tur, la Dunărea Călărași, tot sub formă de împrumut. 

Camerunezul e de două zile în cantonament cu lupii.

„Este un jucător tânăr în primul rând (n.r.- are 21 de ani). Este de două zile cu noi, se antrenează, va intra, cel mai probabil, în ultimul amical. Este un jucător care poate să ne ajute„, a spus antrenorul Costel Enache, pentru realitateasportiva.net. 

La începutul lui martie, Petrolul va juca în sferturile Cupei României, fiind singura echipă din liga secundă calificată.

Lupii vor întâlni Sepsi, pe stadionul Ilie Oană, echipă pregătită acum de Leo Grozavu.

În această etapă a Cupei României, nu putem spune că ar fi fost mai ușor dacă am fi picat cu o altă echipă. Este însă clar că, pentru Sepsi, Cupa României este un obiectiv major. Meciul este foarte dificil, nu pentru că adversara e antrenată de Leo Grozavu, ci pentru că întâlnim o echipă bună, foarte bine organizată și care este stabilă. 

Câte șanse avem, 10 la sută, 20 la sută, 80 la sută, noi vom juca să câștigăm și să ne calificăm mai departe. Este de datoria noastră să facem asta„, a adăugat antrenorul Petrolului.

Meciurile din sferturile Cupei României se dispută în zilele de 5, 6 și 7 martie.

Cele patru partide care vor stabili semifinalistele competiţiei sunt:

  • Clinceni – Dinamo
  • Poli Iaşi – Craiova
  • Hermannstadt – FCSB
  • Petrolul – Sepsi