Interes scăzut pentru derby-ul FCSB – CFR Cluj de duminică! Cu aproximativ 24 de ore înainte de startul partidei, au fost vândute doar 6.000 de bilete, deși „roș-albaștrii” mizau pe cel puțin 20.000 de spectatori.

Responsabilii cu vânzarea biletelor la Arena Națională au confirmat pentru realitateasportiva.net că lumea nu se înghesuie la meci. La ora 18:00, erau date aproximativ 6.000 de tichete.

Pentru a face o evaluare a cererii, de vineri și până astăzi s-au vândut circa 1.000 de bilete. Astfel, nu sunt așteptați mai mult de 10.000 de oameni la meciul de mâine.

#ticketing #liga1 #fcsbcfrBilete pentru FCSB – CFR Cluj, de sâmbătă la case!FCSB anunță că sâmbătă, 21 septembrie,…

Publicată de FCSB pe Vineri, 20 septembrie 2019

Și vremea de afară este un factor pentru această situație. La ora meciului, 20:30, este preconizată o temperatură de 10-11 grade Celsius.

Jucătorii de la FCSB și antrenorul Bogdan Vintilă mizau pe un număr mare de spectatori la derby-ul cu CFR Cluj, mai ales că ‘roș-albaștrii’ revin pe Arena Națională după o pauză de aproape patru luni, în care meciurile considerate pe teren propriu s-au jucat la Pitești și Giurgiu.

„Am încredere că fanii vor veni. Sunt sigur de asta. Nu cred că s-au săturat de FCSB. Nu se ia lumea după scandalurile din presă”, a spus Bogdan Vintilă.

Conferință de presă înainte de FCSB – CFR Cluj.

Conferință de presă înainte de FCSB – CFR Cluj.

Publicată de FCSB pe Sâmbătă, 21 septembrie 2019