RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

EXCLUSIV | Capitolul la care FCSB a luat fața adversarelor la titlu: „E foarte greu să faci asta în fața lor”

După foarte mulți ani, FCSB este lider înaintea primelor meciuri din noul an. Roș-albaștrii au două puncte peste Craiova și cu trei mai multe decât CFR după turul seoznului regulat. 

Man, Coman & Co vor debuta în 2021 împotriva Astrei, echipă în revenire de formă după instalarea lui Eugen Neagoe pe banca tehnică. Fotbaliștii lui Toni Petrea au încheiat anul trecut cu trei meciuri împotriva urmăritoarelor sale în clasament. FCSB a pierdut la Cluj, a câștigat la Craiova și a remizat cu Sepsi.

„FCSB este o echipă cu jucători de o calitate indviduală fantastică, am și spus la un moment după ce noi ne-am duelat cu toate cele trei candidate la titlu că FCSB mi se pare cea mai puternică.

Dar campionatul e lung și o să mai fie schimbări la vârf acolo. FCSB a trecut repede peste înfrîngerea de la CFR și s-a descurcat bine având un program foarte greu în finalul turului”, a fost analiza lui Emil Săndoi, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

Antrenorul Chindiei a evidențiat punctul forte al deținătoarei Cupei României care i-a adus în fruntea clasamentului pe jucătorii lui Toni Petrea.

„În momentul în care le dai spații lui Man, lui Coman, care nu este încă la potențialul maxim, lui Tănase, lui Moruțan, lui Olaru, ei pot fi letali de fiecare dată.

Au și o viteză deosebită, e foarte greu să îi blochezi unu contra unu. Dacă nu creezi o densitate unde este purtătorul de balon, este foarte greu să recuperezi apoi în duelurile individuale atunci când ei au mingea”, a fost analiza lui Emil Săndoi, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Încep oltenii returul la fel ca prima parte a campionatului? “Echipa este pregătită”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare