RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

EXCLUSIV | Când vor fi deblocate salariile la Petrolul. Ce spune președintele Marius Stan despre meciul din Cupă

Petrolul s-a calificat în optimile Cupei României după victoria la limită, cu scorul de 1-0, în fața formației din Liga a III-a ACS Industria Galda, o echipă care venea după 5 înfrângeri la rând în campionat. 

Echipa ploieșteană s-a impus cu scorul de 1-0, diferența minimă înregistrată nemulțumindu-i pe conducători.

“Nu este un rezultat mulțumitor, dar ca și în alte meciuri, am avut ocazii mari, am scăpat de trei ori singuri cu portarul și nu am reușit să înscriem. Trebuie să depășim această situație, să ne descătușăm în fața porții. A fost și terenul foarte greu. Rămâne monumentală faza la care mingea i-a sărit lui Younes dintr-un smoc de iarbă, în momentul șutului.

petrolul 1

Salariile rămân blocate până când  ne vom apropia de obiectivul pe care ni l-am propus. Potrivit Regulamentului de Ordine Interioară, avem pachete cu un anumit număr de meciuri care trebuie să ne aducă un anumit număr de puncte. În precedentul, trebuia să avem 9 puncte, am făcut 7. Acum, dacă învingem pe Mioveni (n.r. – meciul este programat pe 1 octombrie, de la ora 17.45), facem tot 7 din 9.

Nu este neapărat bătut în cuie, dar jucătorii trebuie să arate o schimbare consistentă în joc și rezultate. Numai așa vom putea deveni încrezători și îi vom putea mulțumi și pe suporterii noștri, care, pe undeva, au dreptate să fie nemulțumiți”, a spus pentru realitateasportiva.net Marius Stan.

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare