Oficialii Petrolului au reacționat după declarația lui Constantin Budescu.

Ieri, 23 noiembrie, la sfârșitul meciului FCSB – Astra, scor 1-3, ”Budi” a dezvăluit că și-ar fi dorit să îmbrace tricoul ”lupilor” în acest sezon.

Contactat de realitateasportiva.net, Marius Stan, președintele Petrolului, a dezvăluit că au fost discuții serioase cu ”Sărmăluță”, însă mutarea nu s-a putut concretiza din cauza unui singur impediment: faptul că prahovenii evoluează în Liga a 2-a.

”Am văzut ce a zis. Au fost discuții cu el la revenirea în țară. O discuție serioasă chiar. Puțin probabil să se realizeze acest transfer în viitor. El este un jucător interesant pentru toată lumea și se află într-o formă deosebită. 

Diferența dintre Liga a 2-a și Liga 1 e bugetul. Un milion și ceva de euro. Oricum, noi suntem o echipă susținută de suporteri meci de meci și nu avem probleme din punctul ăsta de vedere.” a declarat Marius Stan, în exclusivitate, pentru realitateasportiva.net.

Budescu și-a făcut junioratul la Petrolul, în perioada 2003-2005, și a evoluat pentru ”lupii galbeni” timp de 5 ani, din 2005 până în 2010, reușind să bifeze peste 150 de apariții și să înscrie 41 de goluri.

Citește și Moment important pentru Petrolul! Stoican a primit vești excelente!