EXCLUSIV | Becali își poate lua gândul de la transferul mult dorit: ”Nu pleacă nicăieri! Nu mi-a convenit oferta”

gigi-becali

Gigi Becali își poate lua gândul de la transferul ”perlei” mult dorite.

Patronul vicecampioanei și-a manifestat interesul în mai multe rânduri pentru Andrei Chindriș, fundașul de 21 de ani al celor de la FC Botoșani, însă Valeriu Iftime, finanțatorul formației moldave, a dezvăluit că nicio ofertă nu a fost pe placul acestuia.

Patronul moldovenilor nu este îngrijorat și anunță că ”perla” sa nu va pleca la nicio echipă până când nu va obține o sumă de transfer care să îi convină.

”Am jucători care erau pe lista celor care puteau să plece. Ofosu, Dugandzic, Chindriș erau jucători care puteau să plece. Îl am pe Haruț care mai avea o ofertă. Și pentru cei trei au fost oferte concrete. Pentru Chindriș a fost de la FCSB. Nu mi-a convenit oferta domnului Becali. Nu pleacă nicăieri. Dacă îl vindeam acum o lună, luam cu 200.000 de euro în plus” a declarat Valeriu Iftime, în exclusivitate, pentru realitateasportiva.net.

  • 900.000 de euro este cota de piață a lui Chindriș, potrivit transfermarkt.com.
  • 27 de apariții a bifat tânărul fundaș în actualul sezon pentru FC Botoșani, în toate competițiile.

andrei-chindris-botosani-fcsb

FC Botoșani ”respiră” în continuare!

Chiar dacă unele cluburi din Liga 1 au fost afectate financiar de pandemia de COVID-19, Valeriu Iftime rămâne optimist și anunță că ”fotbalul nu va muri”.

”Eu am făcut bugetul din drepturile TV, vânzarea de fotbaliști și bilete. Primele două direcții vor fi 80% din bugetul meu. Dacă astea două nu merge, va fi greu să am un buget echilibrat. Fotbalul nu va muri. Dacă vom avea o criză severă, lucrurile vor scădea.” a precizat patronul formației moldave.

valeriu-iftime

Regretă transferul lui Miron?

La fel ca în cazul lui Golofca sau Moruțan, lui Valeriu Iftime îi pare rău că Andrei Miron, fostul căpitan al echipei sale, a ajuns în curtea FCSB-ului.

”Mi-a părut rău că a plecat. A zis că vrea să încerce mai mult. N-a fost o luptă între noi și el. A fost o despărțire asumată de toți. Eu vreau ca toți cei care pleacă de la mine să joace. Ăsta e un principiu de-al meu. Îți trebuie ceva să ai ceva în tine să reziști în momente cruciale!” a explicat Iftime.

andrei-miron-fcsb

Citește și EXCLUSIV | Revine fotbalul mai rapid decât ne-am așteptat? ”Ar trebui să începem Liga 1 în mai!”

Spynews.ro