EXCLUSIV | Becali își poate freca mâinile de bucurie! ”Coman sau Man pot fi vânduți cu 10 milioane de euro!”

coman-și-man

Un nume important din fotbalul românesc crede că jucătorii din Liga 1 pot fi vânduți chiar și pentru zeci de milioane de euro.

Fotbalul din România a fost afectat din plin de pandemia de COVID-19, însă Emil Săndoi crede că nu este un capăt de țară ce se întâmplă în această perioadă.

Legenda Craiovei crede că lucrurile vor reveni pe făgașul normal, iar cluburile nu vor fi nevoite să își vândă cei mai importanți jucători pentru a se susține financiar.

Totuși, dacă unele echipe din Liga 1, precum FCSB, CFR sau Craiova, vor vinde jucători, fostul mare jucător al oltenilor crede că acestea pot obține o sumă de transfer de 10 milioane de euro.

”Există o lună de când cu distanțarea asta. Cred că e ok și referitor la salarii. S-a vehiculat că se micșorează, dar cred că le vor primi înapoi sub forma unor prime. Va fi o problemă mare în Liga a 2-a. Sunt echipe de tradiție susținute financiar de administrațiile locale.

Nu va fi un capăt de țară în primul eșalon al fotbalului românesc. Botoșani a mai vândut la FCSB, Viitorul la fel. Cluburile din Liga 1 se vor descurca. Dacă întreruperea e de două sau trei luni, va fi ok. Dacă vor fi șase sau șapte luni, atunci va fi complicat. 

Nu cred că se vor vinde jucători importanți în situații de criză. Totuși, dacă e să o facă anumite cluburi, un jucător poate fi vândut și cu o sumă care ajunge în jurul a 10 milioane de euro. Cum zice Gigi Becali e ok. Fotbaliști ca Florinel Coman sau Dennis Man pot fi vânduți cu 10 milioane de euro. Știi ce m-a nemulțumit? Că după Campionatul European de Tineret nu am avut jucători transferați la cluburi de top.” a declarat Emil Săndoi, în exclusivitate, pentru realitateasportiva.net.

 

Citește și EXCLUSIV | Se vrea pace în Bănie! O legendă a Craiovei e convinsă: ”Ambele echipe trebuie lăsate pe Ion Oblemenco!”

Spynews.ro