EXCLUSIV | “La un astfel de rezultat se renunță!”. Cine ar fi plecat de pe banca naționalei după rușinea din Armenia

Armenia a fost coșmarul lui Anghel Iordănescu în 2004 și a lui Mirel Rădoi în 2021. 

Singura diferență între cele două situații este că doar primul a renunțat la post după un 1-1 la Erevan. Acum după ce tricolorii au fost învinși de naționala din Caucaz, selecționerul a fost reconfirmat în funcție de conducerea Federației deși Rădoi a dat de înțeles că ar fi dispus să renunțe.

“Nu ar trebui să decidă Rădoi pentru că nu el este factorul decident, trebuie să decidă FRF. Cei de acolo trebuie să își asume prin Comisia Tehnică, cea care l-a și propus.

El putea să plece, la un astfel de rezultat se renunță. Chiar dacă obiectivul nu este compromis în totalitate să nu uităm ce spune o lege a lui Murphy: ce începe prost se termină și mai prost”, a argumentat Jackie Ionescu, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

burleanu radoi

Rădoi a pierdut jumătate dintre meciurile disputate de tricolori de la începutul mandatului său de selecționer al naționalei mari.

“La niciun meci nu a fost așezată bine echipa. Rădoi a știut ce jucători avea la dispoziție atunci când a acceptat să preia echipa, trebuia să fie resposnsabil. Dar antrenorii naționalelor sunt foarte mulțumiți că ajung acolo, se îmbată de succesul numirii lor. Mircea Lucescu este tipul de antrenor care poate revigora o echipă căzută”, a mai punctat omul de fotbal. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Mesajul transmis de o glorie a fotbalului românesc după startul fals în calificările Mondialului: “Iluziile ne țin în viață”