RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

EXCLUSIV | Bălgrădean, pus la zid: ”Ne victimizăm toți! Mai bine tăcea!”

Cristi Blăgrădean a pus tunurile pe arbitraj după eliminarea CFR-ului din Europa League, însă Adrian Porumboiu nu este de acord cu portarul ardelenilor.

CFR Cluj a deschis scorul în minutul 84 prin Debeljuh, însă scorul a fost întors, după ce Benoît Bastien a dictat penalty şi l-a eliminat pe Bălgrădean. Elveţienii au înscris, iar câteva minute mai târziu i-au prins pe ardeleni pe contraatac și Gaudino a marcat cu poarta goală.

”Suntem prea mici, probabil a dat penalty pentru că suntem români.” a fost reacția vehementă a lui ”Pufi” după Young Boys – CFR Cluj, scor 1-2.

În exclusivitate la Realitatea Sportivă, fostul arbitru internațional Adrian Porumboiu (70 ani) a explicat că nu este de acord cu goalkeeper-ul CFR-ului, căruia i-a transmis că ar trebui să nu se victimizeze și să ”apere mai bine”.

”Lasă băi, Bălgărdene, fii portar și n-are treabă că suntem români. Scoate mingea cum trebuie și n-o să îți mai dea roșu. A luat-o și el.

Ne victimizăm toți. El e român la multe meciuri de când a ajuns la CFR. L-a lovit pe adversar. Nu putem să negăm evidența.

Greșeala cea mai mare e a lui. Dacă suntem români de ce ne-a dat golul din ofsaid? Tu ca portar i-ai dat ocazia să facă două lucruri pe care nu le-am înțeles.

După ce lovești mingea și adversarul te duci și protestezi. Decizia unui arbitru nu o mai poți schimba decât dacă este VAR. Mai bine tăcea și apăra mai bine.” este de părere Adrian Porumboiu.

Vezi și EXCLUSIV | Porumboiu e categoric: ”Arbitrul a încercat să repare într-un stil dulce românesc!”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare