EXCLUSIV | Avertisment pentru fanii Rapidului înainte de meciul de la Timișoara: “Te apucă plânsul când intră într-o serie din asta”

Rapidul joacă astăzi împotriva celor de ASU Poli Timișoara în etapa a treia a play-off-ului Ligii 2. 

Giuleștenii au patru victorii la rând și se află pe poziție direct promovabilă înaintea duelului cu bănățenii. Perioada bună a alb-vișiniiilor vine după o serie de meciuri nereușite pentru trupa din Grant. De altfel, întregul sezon a însemnat pentru Bălan & Co alternarea unor momente bune cu altele fără pic de inspirație.

“Să nu uităm că Rapidul a fost la pământ după 3-4 meciuri din acest an și se dusese la vale. Te apucă plânsul când intră într-o serie din asta, pentru că nu e o echipă cu rezultate constant bune.  

La fel și Craiova care a avut un avans mare în frunte și a tremurat apoi pentru calificarea în play-off. Mi-ar plăcea să promoveze ca să avem un război pe plan local acolo, fiind vorba de un oraș cu mare tradiție în fotbal”, a fost precizarea făcută de Claudiu Vaișcovici, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

Rapid bucurie

Acesta scoate din calculele promovării două dintre combatantele din play-off.

“Nu întotdeauna câștigă cele mai bune, depinde și de conjunctură. Rapid și Craiova pare că merită să fie pe primele două locuri, dar au trecut abia două etape. Se pot întâmpla multe, echipele sunt de valori sensibil egale. Pe Csikszereda nu prea îi văd să reușească.

Nu văd cum să ajungă două echipe din regiunea respectivă în Liga 1. La fel Mioveniul care se chinuie să tot urce și nu reușesc. Anul trecut au avut o șansă mare și au ratat-o. Pe ele două le scot din calculele pentru promovare. Celelalte patru cred că au șanse”, a comentat Claudiu Vaișcovici, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Echipa care și-a regăsit identitatea și se pregătește de noi performanțe: “Este un lucru imens”