RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

EXCLUSIV | Anunțul care îi liniștește pe fanii tricolorilor: “Nu va fi nicio ceartă!”

Perioada de mercato este încheiată pe continent, iar în Liga 1 echipele mai au la dispoziție încă două săptămâni pentru a-și completa loturile sau a-i vinde pe cei care pot ajuta bugetele lor.

Motiv pentru selecționeri naționalelor de seniori și tineret ale României să vadă cum se vor descurca unii dintre ei la noile formații. Evoluțiile lor vor fi monitorizate în privința convocărilor pentru acțiunile oficiale din luna martie. Atunci, prima reprezentativă debutează în calificării Mondialului din 2022, în timp ce selecționata U21 dispută meicurile din grupele CE de tineret. Câțiva jucători vor fi cu siguranță interesanți atât pentru Rădoi cât și pentru Adrian Mutu.

“Prioritate are echipa națională de seniori, dar și un turneu final al CE de tineret este important. Mirel Rădoi și cu Adrian Mutu se vor înțelege cu siguranță și cu ajutorul celor de la FRF, nu va fi ceartă! Important este însă să se facă bine selecția pentru ambele reprezentative”, a fost comentariul lui Iuliu Mureșan, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

muresan

Iată care este programul celor două reprezentative în luna martie:

Naționala de seniori în preliminariile CM 2022 

25 martie:  România – Macedonia de Nord

28 martie: România – Germania

31 martie : Armenia – România

Echipa de tineret la turneul final al CE 2021 

24 martie : România – Olanda

27 martie : Ungaria – România

30 martie: Germania – România

 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Scenariul imaginat de Florin Prunea nu ar fi departe de realitate: “E posibil să îl bată și pe Hagi!”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare