EXCLUSIV | Antrenorul surpriză pe care l-ar fi putut avea Craiova: “Era o soluție bună”

Oltenii au schimbat antrenorul cu trei luni și jumătate înaintea finalului de sezon. 

Marinos Ouzounidis este tehnicianul ales pentru a aduce titlul în Bănie după 3 decenii. Cosmin Bărcăuan speră ca alegerea să fie una inspirată, însă indică un alt tehnician care ar fi fost mai potrivit pentru banca alb-albaștrilor.

“Eu sper să le meargă bine, la un antrenor rezultatele îi fac CV-ul bun sau rău, eu dacă aș fi președinte nu aș pune un antrenor dacă nu ar avea o carte de vizită bună.

Știu că la Craiova a fost adus Benga care a lucrat la ASU Poli, ajutor pentru Papură, era o soluție bună acolo. Cunoștea jucătorii, era acolo”, a atenționat Cosmin Bărcăuan, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

octavian benga

“Acum nu știu dacă Ouzounidis va reuși într-un timp scurt pentru că nu e ușor să vii să schimbi, sunt jucători cu caracter, la Craiova este o presiune pentru că trebuie mereu să câștigi. 

Cred că rămânerea lui Ouzounidis este legată de obiectiv, vom vedea. A fost adus într-un moment în care trebuie să ajungă sus, dacă nu va reuși nu știm ce va fi pe urmă”, a încheiat fostul jucător al Craiovei. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Variantă șoc pentru viitorul lui Dinamo: “Dacă nu se va putea altfel, să o ia de la zero!”