EXCLUSIV | Antrenorul care nu ar fi vrut să se afle în locul lui Rădoi: “Să îi puneți altuia întrebarea asta!”

Rădoi a ales naționala și nu oferta venită din Bănie. O decizie dificil de luat pentru Emil Săndoi, dacă el ar fi fost în locul selecționerului. 

Față de Rădoi, antrenorul Chindiei a jucat și a antrenat la Craiova.

“Să puneți întrebarea asta altui antrenor nu mie care sunt din Craiova. Eu am jucat atât timp acolo. Asta nu înseamnă că el nu ține cu Craiova. La mine ar fi foarte complicat, nu știu dacă aș putea să refuz Craiova. Mi-e greu, nu știu ce să zic.

Poate atunci când sunt sub contract cu altcineva să nu pot spune da atât de ușor. Te și lipești de colectivul cu care lucrezi. E adevărat că și echipa națională nu poate fi refuzată”, a fost poziția lui Săndoi, oferită în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

SANDOI AURICA BELDEANU
Emil Săndoi (stânga) alături de Aurică Beldeanu (dreapta)

Tehnicianul care i-a antrenat pe olteni în chiar primul lor sezon în Liga 1 spune că în acest moment, Craiova poate reprezenta o tentație pentru orice antrenor.

“Dacă ar fi vorba de un club oarecare s-ar mai putea discuta. Dar nu unul care are condițile Craiovei. Pentru că eu știu ce e acolo, are susținere la fel ca și cluburile din străinătate.

Tot ce s-a făcut acolo s-a făcut profesionist, se vrea performanță. La fel, nu oricine poate ajunge antrenorul naționalei. Cred că un alt antrenor care nu este legat sufletește de Craiova ar alege echipa națională”, a completat antrenorul de 55 de ani. 

CITETE ȘI –>> EXCLUSIV | Cum a fost privit anunțul lui Rădoi de a rămâne la națională: “Ai pe ce să construiești în continuare”