RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

EXCLUSIV | Analiza unui stelist după primul meci al celor de la FCSB din acest an: “Echipa mi se pare în creștere”

FCSB a debutat cu dreptul în 2021 după ce a învins-o pe Astra în prima etapă a returului Ligii 1, iar prin acest succes roș-albaștrii și-au păstrat fotoliul de lider în campionat. 

Echipa lui Toni Petrea a făcut diferența în final de joc, iar Ilie Stan știe care a fost momentul care a schimbat soarta partidei.

“A fost un meci bun, o primă repriză echilibrată, în partea secundă cei de la Astra au căzut, au pierdut din prospețime, din organizare. A fost și accidentarea lui Găman care a trebuit schimbat iar FCSB a profitat și le-a fost mai ușor să marcheze cele trei goluri”, a declarat fostul antrenor al celor de la FCSB, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

ilie stan 1

FCSB joacă astăzi împotriva Viitorului și în cazul unei noi victorii va pune 3 puncte între ea și urmăritoarea CFR Cluj.

“Mi se pare că echipa este în creștere, dar trebuie să fim de acord că a trecut o singură etapă din acest an. Probabil și faptul că s-au pregătit în străinătate a fost un avantaj față de celelalte echipe pentru că au avut posibilitatea să lucreze specific. 

Din punct de vedere fizic nu se pune problema să nu stea bine pentru că îl au pe acest Neubert și se vede diferența față de ce jucau înainte. E important că au avut un teren bun de antrenament, sunt alte echipe care se chinuie să găsească un gazon pe care să facă un antrenament cât de cât”, a mai adăugat Ilie Stan. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Schimbarea la față a căpitanului roș-albaștrilor: “Urmărește mai mult golul”

 

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare