EXCLUSIV | Amănunte de la celebrele jocuri de poker cu patronii din Liga I. Cine era zgârcit și cine nu avea noroc

Dumitru Dragomir (75 de ani), fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a oferit amănunte picante de la celebrele partide de poker dintre conducătorii cluburilor din Liga I.

Invitat la emisiunea Realitatea Sportivă, de la Realitatea PlusDumitru Dragomir a povestit amănunte de la aceste partide de poker, la care participa împreună cu mai mulți conducători ai cluburilor din Liga I.

“Partidele de poker erau celebre. Se jucau la Sechelariu acasă. Ștefan (nr: Gheorghe Ștefan) era mai zgârțar așa și nu ne prea ducea la Piatra Neamț. Porumboiu era foarte larg și nu prea a câștigat niciodată, nu avea noroc. Gigi Becali era tare de tot. Venea cu bani. Sandu era un jucător bun. Mai venea și Giovanni.

Nu se juca niciodata mai mult de 3-4 ore. Nu avea voie nimeni să vorbească despre fotbal. De exemplu dacă juca Bacău cu Steaua la fotbal și la masă erau Sechelariu și Becali și dacă ziceau ceva de fotbal, eu mă ridicam și plecam”, a declarat Dumitru Dragomir în exclusivitate la emisiunea Realitatea Sportivă, de la Realitatea Plus.

Dumitru Dragomir 4

Citește și EXCLUSIV | Dezvăluire bombă! Cum au fost măsluiţi banii din drepturile TV: ,,Mi-a spus că primesc 4 milioane în fiecare an”