RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

EXCLUSIV | Alarmă falsă în Gruia! “Sunt răcit, dar nu am Covid!”

Edward Iordănescu are probleme de sănătate şi i-a speriat pe fanii campioanei CFR Cluj! Antrenorul principal este infectat cu Covid-19, a fost zvonul care i-a alarmat pe feroviari.

Absenţa lui Edi Iordănescu de la conferinţa de presă premergătoare meciului cu Poli Iaşi a alimentat şi mai mult speculaţiile. Suspendat oricum pentru următoarele două etape, cu Poli Iaşi şi FCSB, Iordănescu a fost suplinit de Marius Bilaşco la conferinţă.

Antrenorul în vârstă de 42 de ani a pus capăt speculaţiilor şi a explicat situaţia pentru realitateasportiva.net.

“Sunt răcit, dar nu am Covid-19! Am făcut patru teste în patru zile!” – a explicat Iordănescu jr.

Oficialul lui CFR Cluj a contestat suspendarea drastică primită de antrenorul campioanei.

E greu, dar trebuie să vorbim despre anumite lucruri. Edi Iordănescu a fost mult prea ușor eliminat. A fost o decizie exagerată, nu a înjurat, a fost o reacție normală pe care a avut-o la o decizie total greșită împotriva noastră, acea fază în care nu s-a dictat corner pentru echipa noastră.

Doar pentru simpla părăsire a spațiului tehnic e o decizie prea aspră. Câți antrenori nu depășesc spațiul tehnic? Nimeni nu are control în momentul în care vrea să dea o indicație, nu te mai uiți la picioare. Ar trebui să fie mai multă toleranță.

E o pierdere că Edi nu va fi pe bancă, e un dezavantaj că nu va fi pe bancă la aceste două partide, extrem de importante, cu Iași și FCSB, echipă cu care suntem în luptă directă, a transmis Marius Bilașco.

Înaintea etapei a 27-a, FCSB și CFR Cluj se află la egalitate de puncte, 57, în fruntea Ligii 1.

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare