EXCLUSIV | Adrian Iencsi așteaptă noi provocări: “Îmi doresc să antrenez cât mai curând”

IENCSI-5

Adrian Iencsi a început sezonul 2020 – 2021 pe banca tehnică a echipei Rapid, dar mandatul lui a fost unul scurt. Doar în șapte meciuri a fost antrenor al formației giuleștene.

Pentru Iencsi, demiterea a reprezentat o mare surpriză, având în vedere rezultatele obținute.

“Presiune întotdeauna există. Am trăit la internsitate maximă. Am avut la dispoziție doar șapte etape. Bilanțul a fost de patru victorii, un egal și două înfrângeri. Eu spun că rezultatele au fost bune mai ales că nici nu am avut la dispoziție timp pentru amicale. Au fost doar trei săptămâni. Nu am avut cele șase săptămâni la dispoziție cum ar fi fost normal. De aceea, spun că rezultatele au fost bune”, a declarat Adrian Iencsi, în exclusivitate, pentru Realitatea Sportivă.

Fostul căpitan din Giulești speră să revină cât mai curând pe banca tehnică.

Îmi doresc să antrenez cât mai curând. Am avut o perioadă în care am avut nevoie de liniște, să stau alături de familie. Sper ca din vară să revin, să am un nou angajament. Am avut discuții, dar ori nu au fost ceea ce mi-am dorit ori nu am putut să antrenez atunci. E greu pentru că sunt mulți antrenori, echipele sunt puține. Sper să mă înțeleg cu conducătorii. Ei să fie în același asentiment cu mine. Asta e cel mai important“, a mai spus Adrian Iencsi, în exclusivitate, pentru Realitatea Sportivă.

iencsi rapid

Antrenor cu licența PRO, Iencsi a fost antrenor secund la Craiova, iar ca pricipal le-a pregătit pe FC Hunedoara, Turrris Turnu Măgurele, Foresta Suceava, Unirea Jucu, Dunărea Călărași, Pandurii Târgu Jiu, Universitatea Cluj, Rapid U 19, CS Universitatea Craiova II și Rapid.

Citește și EXCLUSIV | Mihai Iosif, lăudat de o glorie a Rapidului: “Este omul potrivit la locul potrivit”