EXCLUSIV VIDEO | Acuze incredibile ale lui Prunea după dezvăluirea lui Rădoi: “Era hotelul plin de indieni înaintea meciului naționalei”

Fostul oficial al Federației și al lui Dinamo spune că știe cine este persoana care i-ar fi oferit o sumă de bani selecționerului pentru a convoca un jucător pe vremea când el se afla la conducerea naționalei de tineret. 

Prunea a fost chemat de un procuror să dea explicații în acest caz.

Este pentru prima oară când un antrenor al echipei naționale spune că i se oferă 50.000 de euro pentru selecționarea unui jucător. Dacă lui i s-au oferit, el care nu lua, vă dați seama cât e șpaga la copii și juniori. 

A doua zi, DNA, președintele României, DIICOT trebuiau să îl cheme și să îl întrebe de la cine ar fi primit banii. Am discutat cu o persoană din structurile statului și o să spun acolo ce și cum. Mihai Stoichiță și Geolgău nu cred că sunt străini de acest episod”, a fost reacția lui Prunea, în exclusivitate în emisiunea Realitatea Sportivă. 

radoi austria

Fostul mare portar al naționalei a dat detalii cu privire la împrejurările în care Rădoi ar fi fost tentat de intermediari.

Vă aduceți aminte când înaintea unui meci al echipei U21 la CE din Italia de anul trecut a fost hotelul plin de indieni? Rădoi era acolo, eu nu pot să vi-l spun cine e. O să îl spun unde trebuie. Dar de ce Comisia de Disciplină nu face o anchetă?

Este literă de regulament, trebuie să îl cheme pe domnul Rădoi să spună cine i-a oferit șpaga. Asta este o chestiune generalizată, vă dați seama cum pot merge la alți antrenori fără notorietatea lui Rădoi. Asta este dare de mită, e șpagă la FRF”, a încheiat Prunea. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV VIDEO | Detalii incredibile dezvăluite de Cristian Rizea! Cum a fost sacrificat Ion Crăciunescu de sistem