FC Viitorul a pierdut la scor în Belgia cu Gent, în turul doi preliminar din Europa League. Președintele constănțenilor, Gică Popescu, crede că doar o evoluție miraculoasă poate să califice echipa lui Gică Hagi în runda următoare. 

După 3-6 în Belgia, fostul internațional a recunoscut diferența mare de valoare între Viitorul și Gent.

Cu toate acestea, Gică Popescu este convins că anumite carențe din defensiva Viitorului pot fi îndreptate până joia viitoare.

Din păcate, în cupele europene aşa se întâmplă în momentul în care dai dovadă de slăbiciune şi nu interpretezi meciul aşa cum trebuie, adversarul te pedepseşte.

Văzând repriza a doua, noi avem încă speranţe că putem întoarce rezultatul. Nu va fi uşor, bineînţeles, avem o echipă în faţă foarte periculoasă, cu jucători valoroşi în compartimentul ofensiv, jucători care ne-au pus reale probleme în meciul de aseară, însă noi trebuie să credem, pentru că aceasta este meseria fotbaliştilor, să creadă până în ultimul moment.

Uitându-ne la repriza a doua pe care am făcut-o în meciul de aseară, cred că putem spera într-o minune. Am spus-o de la început, Gent este o echipă net superioară, joacă într-un campionat mult mai puternic decât campionatul nostru, dar eu cred că noi am fi putut face un rezultat mult mai bun dacă am fi interpretat diferit anumite faze„, a spus Gică Popescu, citat de Telekom Sport.