Eugen Trică, după victoria cu Csikszereda: ,,Suferim în ultimele minute! Rapid ne suflă în ceafă”

Echipa lui Eugen Trică, FC Universitatea Craiova 1948, s-a impus în meciul 3 din play-off, contra Csikszereda, scor 2-1

Golurile formaţiei pregătite de Eugen Trică au fost marcate de către Compagno, în minutul 22 al meciului, respectiv Andrei Ciolacu, în minutul 52, din penalty, iar pentru Csikszereda a marcat în minutul 82 Bauza.

fcu craiova e1618061625469

Eugen Trică a oferit şi prima reacţie la finalul jocului de la Miercurea Ciuc. Acesta nu înţelege cum de echipa sa suferă mereu pe final de joc, dar este bucuros de victorie. Despre meciul următor, cu Rapid, Trică spune că va fi o întâlnire foarte interesantă, având în vedere locul în clasament ocupat de giuleşteni.

,,Se face cumva să suferim în ultimele minute, poate așa vrea Dumnezeu. Dar e bine că am câștigat.Am stat liniștit la penalty, era desemnat Voicu, dar a executat Ciolacu, discutasem să fie așa dacă nu se simte bine.

trica

Dată trecută au plătit amenzi, acum nu mai e cazul, trebuie doar să rămână concentrați.

Noi nu punem presiune pe nimeni, nu ne interesează alte echipe. Urmează meciul cu Rapid, este echipa care ne suflă în ceafă, va fi și mai interesant luni.

Ar fi fost ceva dacă aveam voie cu suporteri, practic sunt cele mai frumoase galerii din țară.”, a declarat Eugen Trică, la finalul jocului cu Csikszereda.

craiova trica

În urma rezultatului din această etapă, FC Universitatea Craiova 1948 a revenit pe primul loc în play-off-ul Ligii a 2-a, unde a ajuns la 42 de puncte acumulate în clasament.

De cealaltă parte, FK Csikszereda se află pe ultimul loc în play-off-ul Ligii a 2-a, cu doar 33 de puncte acumulate până acum.

Craiova fc u ciolacu

Citeşte şi VIDEO | FC ,,U” Craiova 1948, tot mai aproape de Liga 1! Victorie la limită cu Csikszereda în ultima etapă din play-off