RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Eugen Trică poate reveni la FC “U” Craiova după ce echipa a rămas fără antrenor: “Am fost căutat!”

Oltenii au parte de un debut de coșmar în anul 2021, iar fostul lider al ligii secunde a pierdut ambele jocuri de la reluarea competiției cu Ovidiu Stângă pe bancă!

După un parcurs fără greșeală în prima parte a sezonului, FC “U” Craiova este de nerecunoscut în momentul de față, iar eșecul de pe terenul Universității Cluj a aruncat în aer vestiarul “leilor”. Adus drept antrenorul care să promoveze echipa pe prima scenă a fotbalului românesc, Ovidiu Stângă n-a convins și a fost dat afară chiar în urmă cu puțin timp.

Una dintre variantele de antrenor principal al Craiovei este chiar Eugen Trică (44 de ani), tehnicianul care a izbutit să promoveze echipa lui Mititelu din liga a treia. Trică a dezvăluit că a fost căutat de oficialii “alb-albaștrilor”, dar a mărturisit că nu depinde doar de el o viitoare colaborare.

craiova trica

“Am văzut că a fost demis Ovidiu, îmi pare rău pentru el, dar asta este meseria noastră. Am fost căutat, nu vreau să vorbesc prea multe. Nu știu ce va fi, vom vedea. Din punctul meu de vedere nu ar fi nicio problemă să mă întorc, dar nu depinde de mine. Conducerea clubului știe mai bine ce are de făcut. Eu atât pot să zic: decizia nu e la mine”, a spus Eugen Trică, potrivit Pro Sport.

Antrenorul în vârstă de 44 de ani este liber de contract după despărțirea de AFC Turris-Turnu Măgurele, echipă la care a stat în perioada noiembrie 2020 – februarie 2021. Acesta a mai pregătit-o pe FC “U” Craiova între mai 2019 – august 2020.

Citește și OFICIAL | Eșecul de pe Cluj Arena a umplut paharul! Ovidiu Stângă, OUT de la FC „U” Craiova

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare