VIDEO | Eugen Trică, nemulțumit după prima victorie a lui FCU Craiova în play-off: “Nu vreau să mai văd așa ceva!”

Antrenorul celor de la FCU Craiova, Eugen Trică, a ținut să își certe jucătorii în ciuda victoriei de astăzi, scor 1-0, contra lui ASU Poli Timișoara!

Oltenii nu concep în acest an altceva în afară de promovarea în Liga 1, iar pentru asta trebuie să nu facă pași greșiți în meciurile din play-off. FCU Craiova a evoluat contra timișorenilor pe stadionul Ion Oblemenco, iar acest lucru se pare că a fost de bun augur pentru “lei”, care au reușit să se impună la finalul partidei și să urce pe prima poziție în ierarhie.

Imediat după finalul partidei, Eugen Trică a vorbit despre duelul contra lui ASU Poli și a ținut să își certe elevii pentru modul în care au tratat meciul în prima repriză. Trică a mărturisit că le-a reproșat acest lucru jucătorilor în vestiar și le-a transmis acestora că nu vrea să se mai întâmple așa ceva. Ulterior, tehnicianul oltenilor s-a arătat însă mulțumit de prestația din repriza secundă și își dorește ca ritmul de joc al Craiovei să fie unul bazat pe viteză și pe faze de poartă.

trică

”Îi felicit pe jucători pentru a doua repriză, pentru felul cum au jucat, dar sunt în același timp dezamăgit pentru felul în care au jucat în prima repriză. Nu vreau să mai văd așa ceva! Lucrul acesta l-am discutat cu ei în vestiar și nu vreau să se mai întâmple. Ca jocurile să se desfășoare cum s-a desfășurat acesta în prima repriză.

Ca reper, ca model, trebuie să ia fotbalul din a doua repriză. Fotbalul de azi se joacă în viteză. Prima repriză am jucat-o cu frâna de mână trasă, ceea ce nu îmi place deloc. Nu vreau să mai văd niciodată așa ceva la echipa mea.

Exact cum spuneam și înainte, toate echipele luptă. Așa cum spunea și Alex Pelici după meciul trecut, fiecare jucător luptă pentru fiecare metru de teren. Așa a făcut și Politehnica Timișoara azi. A doua repriză am avut ocazii, am avut ritm și lucrurile astea vreau să le văd de acum înainte la echipa mea, din primul minut”, a declarat Eugen Trică, la finalul meciului cu ASU Poli.

Citește și VIDEO | Tot mai aproape de Liga 1! FCU Craiova, victorie în stil italian contra lui ASU Poli Timișoara