Eugen Neagoe a debutat la Dinamo cu o înfrângere la scor împotriva Viitorului, 0-5. Antrenorul ‘câinilor roșii’ a declarat că nu se gândește să demisioneze, deși a recunoscut că a fost o seară rușinoasă pentru dinamoviști.

La Ovidiu, Gabi Iancu (9′ şi 69′), George Ganea (49′), Andreas Calcan (66′) și Eric (71′) au înscris pentru Viitorul.

Viitorul a avut o posesie de aproape 80%! Raportul șuturilor pe poartă a fost 8-1 pentru gazde.

Partida a fost întreruptă în minutul 67, la scorul de 3-0, după ce mai mulți fani dinamoviști au intrat pe teren. În cele din urmă, galeria ‘câinilor roșii’ a fost evacuată din stadion.

Este prima dată când trăiesc o asemenea umilinţă. Sincer, nu avem niciun alibi. A fost o rușine tot ce s-a întâmplat pe teren în această seară. Încă din primul moment de când am venit aici, fanii nu m-au dorit, nu ştiu ce s-a întâmplat. Din ce îm aduc aminte, Dinamo nu a intrat în play-off de doi ani. Eu am spus că voi face tot ce depinde de mine să ajungem acolo.

Nu m-am gândit la aşa ceva (n.a. – demisie), este primul joc. Într-adevăr, am pierdut într-o manieră ruşinoasă, dar sunt convins că lucrurile se pot îndrepta. Urmează peste cinci zile un joc important, iar cu o victorie altfel vor sta lucrurile şi cu moralul jucătorilor.

După ce am primit gol, am încercat în repriza a doua, am schimbat ceva în echipă, dar se pare că tot ce am făcut, am făcut foarte prost. Nu a mers absolut nimic, a fost o ruşine, o umilinţă. Îmi asum tot ce s-a întâmplat, îi felicit pe cei de la Viitorul, bravo lor, au meritat, au avut o ambiţie şi o atitudine extraordinare, aşa cum le-am cerut şi eu jucătorilor noştri, dar din păcate noi nu am putut.

După golul doi, jucătorii nu au mai avut pic de încredere, au greşit absolut toate mingile, nu am făcut marcaj, nu am făcut nimic! Nu meritam absolut nimic în această seară. Vom vedea, mai sunt cinci zile până la meciul cu Craiova„, a spus Eugen Neagoe la DigiSport.