Eugen Neagoe la Craiova?! Ce a spus tehnicianul după înfrângerea cu CFR Cluj

Sepsi a pierdut meciul de pe teren propriu cu CFR Cluj, scor 0-1, în etapa a 6-a din play-off-ul Ligii 1.

Golgheterul formației din Gruia, George Țucudean, a revenit pe teren după o absenţă de peste o lună și a marcat golul de trei puncte pentru ardeleni.

Eugen Neagoe a dezvăluit că își dorea foarte mult să obțină un punct cu CFR, însă elevii lui au fost temători și nu au reușit să puncteze. Tehnicianul formației din Sfântu Gheorghe a explicat că mai are contract un an cu Sepsi și va anunța când va primi o altă ofertă.

“Sincer, mi-am dorit foarte mult să câştigăm acest joc. Eram mulţumiţi şi dacă nu pierdeam. Cred că cei de la CFR au avut un plus în prima repriză. Noi am fost mai temători la început. Am primit golul după ce am pierdut posesia în partea stângă. În repriza secundă, lucrurile au stat altfel. Am stat numai în terenul lor, dar nu ne-am creat ocazii clare. Dacă ne uitam doar la repriza a doua, nu cred că meritam să pierdem.

Eu mai am contract încă un an de zile cu Sepsi. Nu ştiu ce se va întâmpla, eu sunt doar antrenor. Până în acest moment nu a venit nicio echipă să mă caute. Nici măcar Craiova. Ei au un antrenor, îi doresc mult succes. Când voi avea o ofertă, o să vă spun.” a declarat Eugen Neagoe pentru TelekomSport.

În urma acestei înfrângeri, Sepsi rămâne pe locul 6 în play-off. Formația din Sfântu Gheorghe a obținut un singur punct în 6 meciuri.

Spynews.ro