Eugen Neagoe, împietrit după moartea lui Martin Tudor: “S-a consumat mult când eu am avut probleme”

Antrenorul a fost realmente șocat atunci când a auzit despre decesul fostului goalkeeper al Stelei. Mai ales că i-au trecut prin față imaginile cu acele clipe grele trăite la rândul său, în vara anului trecut.

Eugen Neagoe și Martin Tudor au colaborat în mai multe rânduri, iar dispariția fostului portar l-a lăsat interzis pe tehnician.

“Vă rog să mă credeți că nu pot să îmi revin. De două nopți îl visez doar pe Martin Tudor. Nu mai pot! Eram buni prieteni. Am lucrat împreună la Steaua, Universitatea Craiova, Al Ittihad.

Am auzit că s-a consumat foarte mult după ce a văzut că am fost luat cu salvarea de pe Național Arena și ar fi făcut un preinfarct în Turcia. Cred că era mai bine dacă lăsa țigările, după ce i s-a descoperit că are probleme la inimă” a spus Eugen Neagoe pentru Pro Sport.

martin tudor

Acesta a dezvăluit și ce măsuri a luat după ce în iulie 2019 i s-a făcut rău chiar pe stadion la un meci al fostei sale echipe, Dinamo.

“Eu am renunțat definitiv la țigări. Nu știu dacă Tudor mai fuma în ultima perioadă, dar a plecat dintre noi prea de tânăr. Este nedrept, dar poate că Dumnezeu a vrut să ia la el un portar foarte bun ca să apere poarta Raiului. Este tare dureros. Tudorică își iubea enorm copiii. Am vorbit și cu Piți. Și el este devastat. El ținea la Tudorică ca la copilul lui” mai dezvăluie tehnicianul.

CITEȘTE ȘI –>> Mărturii din Infern! Un antrenor, aflat în zona cea mai expusă din România: “Suntem ca în junglă”