Paris Saint-Germain a fost eliminată în optimile Ligii Campionilor de către Manchester United, însă se poate baza în continuare pe unul dintre cei mai talentați tineri fotbaliști din lume.

Al doilea golgheter al Europei, după Leo Messi, cu 24 de goluri în acest sezon pentru PSG, Kylian Mbappe a vorbit despre situația sa. Atacantul francez se află pe lista celor de la Real Madrid.

„Voi fi cu siguranță aici și în sezonul viitor, este deja totul stabilit. Nu ajută dacă stau cu gândul la situația mea personală, așa că s-a rezolvat totul. Clar și precis”, a spus Mbappe pentru Telefoot.

Imagini pentru mbappe

Kylian Mbappe a comentat și eliminarea echipei sale din Liga Campionilor.

„Fotbalul nu se oprește, vom încerca să ținem capetele sus și să terminăm sezonul în forță. Era obiectivul nostru să progresăm, lucram la acest lucru în fiecare zi. A fost o atmosferă grozavă, nu am dorit să stricăm petrecerea, dar a fost ruinată. Sunt mulți oameni care au îndoieli și vor avea îndoieli despre noi în viitor, dar eu încă mai cred în acest proiect. Cred că dacă vom rămâne uniți vom reuși să facem ceva special la acest club a mai spus Mbappe.

200 de milioane de euro este cota lui Mbappe, conform transfermarkt.com