RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Eșecul cu România U21 a lăsat urme în tabăra maghiarilor: “Băieții erau distruși!”

Reprezentativa de tineret a României a reușit o victorie pe final cu Ungaria U21, scor, 2-1.

Zoltan Gera, selecționerul Ungariei U21 a dezvăluit că elevii săi au fost destul de afectați după înfrângerea cu România U21. Selecționerul reprezentativei de tineret a Ungariei, Zoltan Gera spune că jucătorii săi au trecut peste eșecul cu formația condusă de Adrian Mutu și speră termine turneul final cu o victorie contra Olandei U21.

zoltan profimedia 0569211196 scaled
Sursa Foto: Profimedia Images Zoltan Gera

“Băieții erau distruși, extrem de afectați de înfrângerea în fața României, mai ales după ce au încasat acel gol pe final. Am vorbit cu ei, am încercat să le ridicăm moralul. A fost o discuție chiar după meciul cu România, le-am spus că înțeleg că este un moment trist, dar trebuie să ridicăm capul din pământ și să ne pregătim de meciul următor.

Romania U21 Ungaria u21 scaled
Sursa foto: Profimedia Images

Acum, i-am văzut că au depășit acea stare, sunt mai entuziaști. Avem meci cu o echipă puternică, rămâne un meci important, chiar dacă nu mai avem șanse să mergem mai departe. Vor fi schimbări în echipă, dar va juca cel mai bun 11 pe care-l pot alinia. Am încredere în jucătorii mei”, a spus Zoltan Gera la conferința de presă dinaintea meciului cu Olanda U21.

Ungaria este ultima în Grupa A fără nicio șansă să meargă mai departe în sferturile Campionatului European de tineret, dar dacă gazda turneului final câștigă contra Olandei U21 poate ajuta România să meargă mai departe la EURO 2021.

Romania U21 hUNGARY scaled
Sursa foto: Profimedia Images

Citește și Echipa de vis a lui Mutu pentru meciul decisiv cu Germania U21! Cine sunt surprizele din primul 11

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare