Eșec pentru Mihaela Buzărnescu la debutul în WTA Elite Trophy

Dublul format din Mihaela Buzărnescu și poloneza Alicja Rosolska a pierdut meciul cu perechea Shuko Aoyama/Ligia Marozava (Japonia/Belarus), scor 3-6, 2-6, în turneul WTA Elite Trophy de la Zhuhai, China.

Buzărnescu și Rosolska, principalele favorite la câștigarea trofeului, au servit slab și nu au reușit să obțină niciun break. Partida a durat o oră și 19 minute.

În al doilea meci din grupă, Mihaela Buzărnescu şi Alicja Rosolska vor întâlni perechea chineză Hao Chen Tang/Fang Ying Xun, cap de serie numărul 6.

Câștigătoarea grupei se va califica în finala WTA Elite Trophy, competiție dotată cu premii totale în valoare de 2,2 milioane de dolari.

Buzărnescu şi Rosolska nu au jucat niciun meci împreună în acest an, românca înlocuind-o la Zhuhai pe partenera obişnuită a polonezei, americanca Abigail Spears.

La WTA Elite Trophy (30 octombrie – 4 noiembrie) participă cele mai bune 12 jucătoare și 12 echipe de dublu care nu au prins Turneul Campioanelor de la Singapore.

Mihaela Buzărnescu (30 de ani) ocupă locul 24 WTA, atât la simplu, cât și la dublu. În acest an, Mihaela a câștigat un turneu la dublu (Strasbourg, alături de Raluca Olaru) și unul la simplu (San Jose). Se mai adaugă două finale la simplu și trei la dublu.

Spynews.ro