RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Eroul meciului cu FCSB II: „Fac parte din Familia Rapid! Fanii sunt extraordinari!”

Marian Drăghiceanu a marcat ambele goluri prin care Rapid a câștigat derby-ul cu FCSB II. 

Eroul partidei din Regie la care au asistat 7.000 de suporteri rapidiști a fost impresionat de atmosferă.

Mă bucur că am reușit să debutez cu o victorie și în același timp să și marchez. Am fost foarte nerăbdător să joc după o perioadă în care am stat, și mai ales că am reușit să simt din teren această atmosferă minunată, creată de suporterii noștri.

Am controlat jocul de la început până la sfârșit. Starea gazonului nu prea ne-a ajutat să ne facem jocul, dar importante sunt cele trei puncte și faptul că ne-am mărit distanța față de locul secund și ne-am apropiat mai mult de obiectivul propus, promovarea în liga secundă.

M-am acomodat foarte repede, băieții și staff-ul m-au primit extraordinar. Sunt foarte fericit că am făcut această alegere și că fac parte din #FamiliaRapid.

Suntem favoriți la promovare, asta e clar, dar trebuie să rămânem concentrați până la final. Mai sunt multe meciuri de disputat și trebuie să le tratăm cu cea mai mare seriozitate. Nu trebuie să ne gândim la alții, ci doar la ceea ce avem noi de făcut și, cu siguranță, nimeni nu ne va opri.

Nemaipomenită! Suporterii sunt extraordinari și mă bucur că am posibilitatea de a juca cu un asemenea public în spate. Sunt alături de noi la fiecare meci și țin să le mulțumesc pe această cale. Împreună, spre Liga 1„, a spus mijlocașul pentru fcrapid.ro.

Drăghiceanu are 19 ani și a fost legitimat ultima dată la Dunărea Călărași.

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare