Eroul de la Sevilla este convins: “Eu îl văd titular la echipa națională de seniori”

Helmut Duckadam, fostul președinte de imagine al FCSB-ului consideră că Andrei Vlad, portarul roș-albaștrilor ar putea fi o soluție pentru echipa națională a României.

Echipa pregătită de Toni Petrea a ajuns la două înfrângeri la rând, după meciurile pierdute cu Academica Clinceni şi Dinamo, cu acelaşi scor, 0-1.

Helmuth Duckadam, eroul de la Sevilla e de părere că Andrei Vlad a greșit la golul marcat de Dinamo în optimile Cupei României unde echipa finanțată de Gigi Becali a fost eliminată din competiție. Cu toate aceste Helmuth Duckadam îl vede pe portarul roș-albaștrilor o soluție pentru echipa națională a României pregătită de selecționerul Mirel Rădoi.

Helmuth-Duckadam

”Nemec n-a fost deranjat de absolut nimeni. Vlad a fost surprins, pentru că a ales procedeul greșit. În loc să meargă cu două mâini, ca să acopere bine mingea, a mers cu una. Practic, și-a dat-o singur sub bară.

andrei vlad fcsb 29820600

E greșeala lui, a fost surprins, mai ales că așteptăm multe de la el. Eu îl văd chiar titular la echipa națională de seniori. El sau Ionuț Radu ar trebui să apere la naționala mare” a declarat Helmuth Duckadam pentru Digi Sport

Citește și Avertisment pentru FCSB, după două eşecuri consecutive: ,,Poate pierde titlul şi anul acesta”