Sir Alex Ferguson, 76 de ani, a fost supus, sâmbătă, unei intervenții medicale de urgență pentru înlăturarea unei hemoragii cerebrale. Fostul manager al lui Manchester United și-a revenit după ce a fost în comă indusă. În permanență, familia sa a fost lângă el.

Imediat după ce și-a revenit, Ferguson și-a întrebat familia despre rezultatul înregistrat la meciul Doncaster Rovers – Wigan, informează publicația The Sun. La Doncaster, echipă care evoluează în Liga a 3-a, manager este fiul său, Darren, iar formația sa aflată pe locul al 15-lea a pierdut cu scorul de 0-1.

Fostul antrenor de legendă a și glumit cu apropiații săi. Conform sursei citate, a spus că dorește să meargă la finala Champions League, dintre Liverpool și Real Madrid.

 38 de trofee a cucerit Manchester United cu Sir Alex Ferguson pe bancă, adică peste jumătate dintre cele 68 de trofee din istoria de 139 de ani a clubului. Printre performanțe se numără 13 titluri în Premier League, două Ligi ale Campionilor, Cupa Cupelor, Supercupa Europei, Cupa Intercontinentală și cinci Cupe ale Angliei.