Emoționant | A pierdut tot pentru a-și salva copilul de o boală cumplită! Apoi a renunțat la o ofertă de 800.000 de euro

Noul antrenor al Petrolului, Costel Enache, are o poveste de viaţă mai puțin cunoscută. Denis, fiul tehnicianului, s-a confruntat cu o boală gravă, iar tatăl lui a cheltuit o sumă mare de bani pentru a-l trata.

Costel Enache (46 de ani) l-a înlocuit la Petrolul pe Flavius Stoican și are ca obiectiv promovarea în Liga 1. ‘Lupii galbeni’ au încheiat anul pe locul 8 în clasament.

Enache a mai antrenat echipele Ceahlăul Piatra Neamț, Politehnica Iași, FC Botoșani, Astra Giurgiu, FC Hermannstadt, precum și naționala U19 a României.

costel enache

„Costel Enache a avut o mare dramă în familie. Drama lui s-a chemat copilul (n.r. – Denis Enache), care a avut o boală criminală (n.r. – tumoare cervicală)! S-a dus la toţi sfinţii, toţi doctorii de peste tot şi aproape că nu i-au dat şanse. A dat tot ce a avut, pentru sănătatea copilului şi acesta a fost făcut bine, până la urmă…”, a declarat, Marius Stan, fostul preşedinte al clubului Petrolul Ploieşti, la emisiunea ”Neconvențional” de la Ploiești TV.

Recent, Costel Enache a primit o ofertă foarte bună din zona arabă, dar a ales să-și respecte angajamentul față de Petrolul.

„Mai mult, ieri, nu mai târziu de ieri, când pleca în Antalya, a venit ofertă din ţările arabe, unde îşi depusese CV-ul. O ofertă de 800.000 de euro, cu tot staff-ul lui. De vreo 13 ori mai mult decât are aici (n.r. – la Petrolul Ploieşti)”, a dezvăluit Marius Stan.