RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Emeric Ienei, la 84 de ani: “Am stat cuminte, cu apă minerală”. Cum i s-a părut meciul Steaua – FCSB II

Emeric Ienei, antrenorul cu care Steaua a obținut cea mai mare performanță a fotbalului românesc, cucerirea Cupei Campionilor Europeni în 1986, a împlinit 84 de ani.

Nea Imi” a declarat că pandemia l-a forțat să-și petreacă ziua de naștere acasă, împreună cu soția.

Sunt puțin accidentat. Am petrecut la mine acasă, dacă n-avem voie să ieșim… Cu soția, am stat cuminte, cu apă minerală“, a declarat Emeric Ienei la Digi Sport.

Ienei a dezvăluit că ar putea asista la inaugurarea stadionului Steaua, programată pe 7 mai

Sper să vin, să văd care e atmosfera în jurul echipei. Toți jucătorii din 1986 sunt niște fotbaliști și oameni de valoare. Helmuth a fost unul dintre jucătorii mei extraordinari, ca valoare și comportament“, a spus Emeric Ienei la Digi Sport.

Fostul mare antrenor a urmărit derby-ul din Liga a 3-a, dintre Steaua și FCSB II, încheiat nedecis, 1-1, dar nu a fost încântat de jocul prestat de cele două formații.

Am văzut ceva din meciul acela (n.r.- CSA Steaua – FCSB II 1-1). Mi se pare că echipele mai mici, din Liga a 3-a, nu joacă ceea ce ar trebui să joace. Nu vreau să critic, dar cred că antrenorii trebuie să pregătească altfel meciurile. Mă refer și la Steaua. Eu spun că trebuie în primul rând să lucreze psihic, să aibă curajul de a se întâlni cu alte echipe puternice“, a încheiat Emeric Ienei.

ienei 2

Citește și Emerich Ienei, dispus să revină la clubul de suflet: “Deocamdată nu m-au sunat”

 

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare