Eliminarea lui George Pușcaș, “taxată” de Ionel Ganea: “El știe tot, trebuie să ne explice!”

Sursa foto- Profimedia Images

Titularizat aseară în atacul României, George Pușcaș, și-a lăsat echipa în inferioritate numerică după o intrare greu de înțeles în minutul 78!

Atacantul în vârstă de 24 de ani a văzut direct cartonașul roșu în meciul cu Armenia după o intrare necontrolată la un adversar. Pușcaș a părăsit terenul când România conducea cu scorul de 2-1 și a dat peste cap toate planurile selecționerului, care a încercat să închidă jocul prin introducerea pe teren a mijlocașului Alexandru Crețu.

Fostul internațional român, Ionel Ganea, a comentat pe marginea eliminării lui George Pușcaș și a mărturisit că nu a înțeles absolut nimic din gestul atacantului român. Considerat unul dintre cei mai duri fotbaliști români din istoria recentă, “Ganezul” a dezvăluit că deși avea și el un stil de joc bazat pe agresivitate, mereu a știut să se controleze la echipa națională și nu a luat niciun roșu în cele 45 de selecții.

ionel-ganea despre puscas

“Nu pot să-mi dau seama ce a vrut el să facă acolo. Pușcaș știe și, tot el, trebuie să ne explice. Și eu băgam material când intram pe teren, însă, nu știu dacă știe multă lume, la echipa națională, în 45 de selecții, nu am luat niciodată roșu! Nici măcar nu am fost suspendat în urma a două galbene. Avem o altă responsabilitate. O fi fost neatenție, o fi fost lipsă de experiență, nu pot și nici nu vreau să-mi dau cu părerea

Prefer să mă abțin, mi-a fost coleg. Din păcate nu am reușit să gestionăm finalul și chiar nu înțeleg de ce. Cât despre stilul nostru de joc, ofensiv, fiecare antrenor are filosofia lui, însă văd că acest lucru ne costă. E problema lor, ce contează ce spun eu, ce zici tu? Nu prea sau prea puțin!”, a spus Ionel Ganea, potrivit Playsport.

Citește și Gigi Becali încă mai crede în calificarea la Mondial: “Avem echipă să batem Germania și să fim pe primul loc!”