Elan tăiat pentru juristul Stelei: “Nu decide Talpan cine va juca pe noul stadion!”

Preşedintele CNCD s-a implicat în polemica legată de noul stadion din Ghencea! Csaba Astzalos i-a transmis un mesaj lui Florin Talpan, juristul CSA Steaua.

Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării s-a implicat oficial şi în conflictul de la Craiova, citând cele două cluburi din Bănie pentru audieri. Astzalos crede că şi în privinţa stadionului Steaua va asista la un conflict similar între CSA Steaua şi FCSB.

Este clar că trebuie să preîntâmpinăm în Ghencea problemele care sunt acum la Craiova. Observ că același lucru este pe cale să se întâmple și la noul stadion care se construiește în Ghencea, dar eu sper să nu avem bătăi de cap și cu stadionul din Giulești.

Și acolo am văzut că sunt două echipe Rapid, care s-au luptat sau se luptă în continuare pentru siglă, iar eu sper că acestea să nu se lupte cu aceeași înversunare și pentru dreptul de folosință al stadionului. Trebuie studiat cu atenție modul în care stadioanele respective se vor da în folosință, iar eu consider că domnul Florin Talpan nu poate să îi interzică lui Gigi Becali să joace cu echipa dânsului în Ghencea.

Nu este el în măsură să decidă așa ceva. Acolo trebuie discutat cu Ministerul Apărării Naționale, deoarece domnul Talpan trebuie să înțeleagă că și acest stadion, la fel ca cel din Craiova, este construit din bani publici”, a spus Asztalos pentru ProSport.

CITEŞTE ŞI: EXCLUSIV | Florin Talpan, mesaj ferm pentru contestatari! “Moral, este și stadionul construit de mine”