RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

El s-a opus venirii lui Chipciu la FCSB! Prima reacție din interiorul clubului

Chipciu a fost la un pas de întoarcerea la FCSB, însă MM Stoica s-a opus mutării, recomandându-i mijlocașului să continue în străinătate.

Se pare că Alex Chipciu s-ar fi înțeles cu CFR Cluj și se va alătura cât de curând echipei pregătite de Dan Petrescu.

Dragoș Nedelcu a declarat după amicalul cu FC Basel, scor 0-1, că nu este suprins de alegerea făcută de Chipciu, adăugând că fiecare jucător ar trebui să aleagă ce este cel mai bun pentru el și pentru familie.

„Nu mă surprinde că Alex Chipciu merge la CFR. Fiecare trebuie să facă ce e mai bine pentru familia lui. Îl felicit că a făcut acest pas. Sper să îl învingem în primul meci. L-aș fi vrut coechipier, e un jucător cu reale calități”, a spus Dragoș Nedelcu.

dragos-nedelcu-fcsb

MM Stoica i-a recomandat lui Alex Chipciu să contiue în străinătate: „Eu vorbesc săptămânal cu Alex Chipciu. Nu se pune problema să vină la FCSB! Gigi a zis că-l așteaptă cu brațele deschise, ca toată lumea de aici. E copilul nostru, e stelist pur sânge. De numele lui se leagă mari performanțe, dar nu va reveni. I-am recomandat să continue să joace în străinătate. Are patru copii, o familie numeroasă de intreținut”, spunea MM cu ceva timp în urmă.

Citește și ♦ Gigi Becali solicită reabilitarea! Cum își justifică patronul FCSB inițiativa: „Voi știți asta”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare