El este cel mai optimist jucător din Liga I: A venit la Dinamo să ia titlul!

Adus de Mircea Rednic la Dinamo, mijlocașul Ioan Filip este optimist. Fotbalistul de 29 de ani crede că echipa din “Ștefan cel Mare” va reveni în prim-planul fotbalului românesc. 

Filip a fost campion cu Oțelul Galați, a jucat în Champions League și vrea să realizeze același lucru și cu Dinamo.

Abia aştept să joc din nou in Liga 1! Mă bucur că am revenit în campionatul românesc, la Dinamo. Chiar dacă situaţia în clasament nu este una tocmai bună, trebuie să câştigăm, să ne îndepărtăm de zona roşie a retrogradării.

Am fost campion cu Oţelul şi sper să pot spune asta şi despre Dinamo… Să fiu intr-o zi campion în tricoul alb-roşu. Cu Mircea Rednic antrenor situaţia sigur se va schimba. Am lucrat foarte bine cu dânsul la Petrolul. Sper să-l pot ajuta şi aici. Clar cea mai frumoasă perioadă a fost câştigarea campionatului cu Oţelul şi meciurile din Champions League. Şi la Dinamo se vorbea în acea perioadă de titlu şi Liga Campoinilor, acum se vorbeşte de play-off, salvarea de la retrogradare. Dinamo trebuie să revină acolo unde îi este locul şi trebuie să avem încredere!

Este cel mai frumos sentiment să auzi imnul Ligii Campionilor, să ajungi la acel nivel. Fiecare trebuie să-şi propună să ajungă cât mai sus”, a declarat Ioan Filip pentru TelekomSport.ro.

Filip a jucat ultima dată la Debrecen. În Liga I a evoluat la Oțelul Galați, Petrolul Ploiești și FC Viitorul.

Dinamo n-a mai luat campionatul din anul 2007.