România a început foarte rău meciul cu Danemarca, a luat gol repede, însă penalty-ul ratat de Coman în prelungiri a adus multe regrete în tabăra tricolorilor, învinși cu 1-2.

„Nu e prea mare fericire! Îmi pare rău că unul dintre cei mai buni jucători de pe teren a ratat penalty. Nu-i nimic, nu se termină viaţa acum. Păcat că am ratat, era important să înceapă bine băieţii. Evoluţia a fost fluctuantă. Nu se cunosc foarte bine întrei ei jucătorii. Dar sunt jucători buni, de valoare. De exemplu, şi Raţiu, care a greşit la golul doi, mi se pare un jucător bun. Important este meciul următor”, a spus Mihai Stoichiță, la Digi Sport.

Oficialul FRF a explicat și cum a reușit România să depășească startul foarte slab, dar a vorbit și despre jucătorii care au dezamăgit: „În prima repriză, după primele 25 de minute am revenit în joc, am fost mai agresivi. Mirel a schimbat sistemul din cauza adversarului. Trebuie să începem să jucăm şi noi cu mai multă posesie şi mai multă agresivitate când avem mingea, nu doar să aşteptăm contraatacul. În seara asta aşteptam mult mai mult de la Drăguş, de la Adrian Petre. Băluţă a adus consistenţă atât în faza de apărare, cât şi în cea de atac”.